Allmänt

Rutiner

En del rutiner sitter i ryggmärgen på mig. Även om det är ett ovanligt ärende för någon annan kan jag rabbla vad som gäller, i sömnen (d v s före kaffet/ morgonfikat 😉 ). Bara så ni vet. 😉

Igår visade en bekant en film, där hans finnspets stod och skällde på kökssoffan, på Facebook. Jag kunde inte låta bli att se på den med ljudet påslaget – och katterna blev som galna! De rusade runt och hoppade upp på fönsterbrädan i köket (där jag satt) (i köket, inte på fönsterbrädan!) och spanade ut i mörkret, för de hörde ju att en hund skällde – men var fanns den??? 😆 Lite elakt av mig, men jag kunde inte låta bli.

Annars bestod dagen av jobb, sjukbesök (farbror K, som mest troligt får åka hem idag), veckohandling (där flera saker från listan byttes ut eller slopades under min tripp genom affären), och så förstås min nedvarvning: En plats på landet (Escape to the country)…

Varje vardagkväll kl 19:00 sjunker jag ner i soffan och ser engelsk landsbygd, mjuka kullar klädda i grön sammet, topprenoverade hus som är försäljningsstylade och ombyggda lador/ kyrkor/ kvarnar… Ren och skär avkoppling, och väldigt beroendeframkallande. Inte nu för att mitt hem någonsin kommer att se ut så där, men ändå. 😉 Perfekt avslappning för hjärnan!

[tags]rutiner, hundliv, En plats på landet, avkoppling[/tags]