Allmänt, Foto

Kuddar

Jahaja. Nu vill Mazda byta ut krockkuddarna i Speedy. Det blir en semesterdag för mig, med B-besök – oavsett om hon har gossarna eller inte. Bäst att lägga besöket efter att lönen kommit in på kontot, så jag kan shoppa lite. 😉

På tal om kuddar så behöver jag verkligen ta itu med soffkuddarna. Långt före jul har syrran sytt mig nya kuddfodral, som jag skulle sätta nya fräscha IKEA-kuddar i, men de kuddarna har hamnat i Skrubben. Det som hamnar i Skrubben kan bli kvar där rätt länge, men nu är det dags.

Själva fodralen är på kökssoffan (ännu ett ställe där saker strandar ett tag) så jag får göra en exkursion in i Skrubben ikväll och se om jag hittar rätt blå påse. Ja, jag har varit på IKEA – och andra ställen – efter att kuddarna inköpts, så det står fler saker som behöver packas upp i Skrubben.

Jag är så stolt över mig själv! Igår (i natt, efter en välbehövd tupplur på några timmar…) har jag faktiskt – håll i er! – slagit i TVÅ spikar! (Och krökt tre. Jag förstår inte varför jag inte kan slå i en spik rakt på första försöket. Eller andra. Eller tredje. 😉 )

På altanen har jag använt lille J:s minikvast, men köpte en fullstor kvast för ett tag sedan. De säljs ju alltid (?) i två delar; borsten för sig och skaftet för sig. Borsten lossnade hela tiden från skaftet, och självklart började den lilla kvasten också att glappa. Läge för stordåd – och nu är det gjort! 😆

Ikväll tänkte jag ta itu med nästa stordåd: söka fram skruvdragaren och sätta upp en krok. Kroken behöver två skruvar och tanken är att den dessutom ska sitta rakt, så efter det stordådet kommer jag att vara helt utmattad. 😉

Det är inte lätt att vara ohändig.

[tags]krockkuddar, kuddar, kuddfodral, stordåd, spik, kvast[/tags]