Allmänt, Foto

Oväntat besök

Solen visade sig från sin bästa sida under hela helgen, vilket jag förstås ignorerade och häckade inomhus i alla fall. 😆 (Jag är inte speciellt intresserad av friluftsliv, speciellt inte när det snö på marken.)

Plötsligt ho-ho:ade det i hallen igår?!? 😯 B kom hem en sväng, visserligen utan gossarna, men hon hade kompisträff på agendan så jag har ändå inte sett så mycket av henne. Hon sov över till idag, men åker hem till L under dagen.

Själv tog jag med lunchburken till jobbet, då det blivit -25 grader under natten. Även om B är hemma hos mig, ids jag inte plåga bilen med fler kallstarter än nödvändigt. Hon hinner nog åka vidare innan jag går på lunch.

UPDATE
Varken kuddfodral eller krok på väggen har åtgärdats under helgen. Vilken dag vecka månad som helst kommer det att ske… 🙄

[tags]sol, snö, kallt, vår[/tags]