Allmänt, Foto, Katter

Inte än

SMHI varnar för gräsbränder, men det gäller nog inte här? Jag vet inte vad som skulle sätta eld på mitt gräs – napalm? 😉

Idag kommer ”fönsterkillen” och börjar göra färdigt det som behövs. Fönsterbrädorna ska bytas ut, liksom aluminiumlisten på utsidan av dörrkarmen till altandörren. Jag ska åka hem på lunchen och se om han kommit igång.

Få se om jag får ihop någon matsedel den här veckan? Har inte hunnit fundera på mat över huvud taget, men någonting kommer jag att äta. Vi får se vad det blir.

Madamen, a k a gammelkatten, har pippi på att slicka på min hud (främst hand eller arm) när hon vill bli kliad. Hon har en väldigt varm och väldigt rivig tunga, så det känns lite läskigt, men hon uppnår sitt syfte: jag kliar henne så hon slutar slicka. (Ja, jag är väldresserad.) 😉

[tags]snö, fönsterbyte, matsedel, katt[/tags]

2 kommentarer på “Inte än”

  1. Jo, de där djuren är duktiga på att dressera oss. Iggy har lärt maken att så fort han – maken alltså – sätter sig i fåtöljen ska han klappa Iggy. Iggy går och ställer sig på plats.

Kommentarer är stängda.