Allmänt

Matsedel v 11 + matprat

Måndag
Skinka o kokt pot

Tisdag
Skinka o pasta
Skinksmörgås o fil

Onsdag
Morotssoppa
Skinksmörgås o fil

Torsdag
Bönbiffar
Gravlaxsmörgås o mjölk

Fredag
Pyttipanna m ägg
Smörgås…

Som ni säkert förstår, har julskinkan åkt fram från frysen. Jag äter skinka så det snart sprutar ur öronen, men vi får se hur länge den räcker. 😉 Om den finns kvar till onsdag, blir det skinksmörgås till soppan, o s v. Skinkan behöver ätas upp snabbt, så den inte blir dålig. Det kan t o m bli skink- och ostpaj någon dag?

Veckans matsedel består av sånt jag har hemma (och har hoppat över att laga tidigare) så jag behöver inte handla så mycket den här gången. Det blir mest att fylla på diverse basvaror. (Jag har alltså tappat inspirationen – som vanligt.)

Förra veckans Korv Stroganoff flyttades till helgen, så jag kunde stoppa i massor med vitlök. 😆 Jag vill ju inte ta kål på mina jobbarkompisar. Vi sitter i separata kontor, men träffas ofta ändå.

Som vanligt kan rätter bytas ut och/eller flyttas runt i matsedeln, men det är ni ju vana vid. Varför jag ändå skriver upp matsedeln? Då kan jag gå tillbaka och se om det är något jag inte lagat på länge, beroende på vad jag har hemma. (Matsedeln i högerkanten sparas inte, utan skrivs ny varje vecka.)

[tags]matsedel, matprat[/tags]