Allmänt

Jag ska inte

Jag ska inte reta mig på sådant jag ändå inte kan göra något åt. Jag ska verkligen inte göra det – men ändå kan jag inte låta bli!

Den här gången är det en typisk fel-person-på-fel-plats som jag retar upp mig över, men det hjälper inte att jag blir irriterad. Läget är som det är, och det är bara att gilla läget. 🙄

Över till dagens väderläge istället, för den som är intresserad: vårväder med plusgrader i luften, lite kalla vindar men ändå härligt utomhus, takdropp, värmande solsken. Och här sitter jag i mitt kontor och har massor att göra. *hmpf*

Nåja, jag har räddat min lastpall idag! 😉 A kom förbi när jag var hemma på lunchen. Han tänkte köra bort skrot åt mig, men jag hann hindra honom från att ta lastpallen (som jag ska ta virke ifrån, till ett projekt som jag inte börjat med än).

[tags]reta sig på, vårväder, lastpall[/tags]