Allmänt, Foto

Aprilväder i mars

Kramsnö!!!

Det är riktigt aprilväder fast det bara är mars. I går kväll började det snöa – igen! – så jag passade på att gå ut och köra in bilen i garaget (hade lämnat den ute). Då var det fortfarande bara små flingor och inga stora mängder.

Under natten har vädret vänt, så snön blev rikligare och fick stora flingor. Ytterdörren fick jag trycka upp i morse, då den ”varma” snön kramades ihop till en jättelik snömur när dörren pressade sig fram genom massorna. 🙄

En fördel var åtminstone att även om snön var ”varm” och ”kramig” (herregud, det låter som en kontaktannons!) så var den inte blöt. Att sopa bron och altanen var som att spela curling: en knuff, så for hela sjok av snö iväg över kanten utan att lämna spår efter sig.

[tags]aprilväder, mars, kramsnö[/tags]