Allmänt

Måndag igen

Jag skuttade ur sängen när väckaren ringde – för tredje gången… Det är skönt att snooza ibland! 😆

Idag hade jag ett svettigt ärende, som jag påbörjat men inte hunnit klart förra veckan. Kunden i fråga ringde plötsligt upp mig, och jag hade inte fått den senaste informationen. Däremot har mina kollegor hunnit ta reda på det som behövdes, så det sprangs med lappar när de hörde vem jag talade i telefonen med*. De ändringar som skulle göras har orsakat en lååång fellista, men vi vet vad/vem felen beror på. (Jo, det var jag som ställt till det. Även solen har sina fläckar. 😳 )

När jag nu börjat veckan med ett stort klavertramp, kan det bara bli bättre i fortsättningen! 🙂

[tags]trögstartad, klantarsle[/tags]

*) Det är inte så lyhört, men eftersom vi alla varit inblandade i ärendet gick det lätt att lista ut vem jag hade på tråden när mina kollegor  passerade i korridoren.