Allmänt

Vårväder

Jajamensan, helgens fina soliga väder har nu bytts ut till ihållande snöfall, som först föll som kall snö. Det gjorde isfläckarna under den nyfallna snön glashala, så folk har trillat omkull lite varstans idag.

Sedan har snön som faller gradvis blivit varmare – kanske t o m snöblandat regn – så nu har det luckrat upp isen som ligger under snötäcket. Det var inte halt på min gård när jag var hem på lunch. Där är annars frånvaron av både sand och proper skottning ett stort bekymmer så här års… 😳

Som av en händelse ”råkade” jag slinka in på Ellos uppfräschade sida när jag satt vid datorn under helgen. Ujujuj, så mycket intressanta nyheter det har kommit! Men jag ska inte. Jag ska verkligen inte. Nej, jag ska faktiskt inte.

*kallsvettas*

Jag måste nog införa en ny regel: inga nya kläder får beställas innan jag vikt och sorterat bort all den rena tvätten. Eftersom jag tvättat under helgen,  finns det numera ännu mer ren tvätt (som jag tagit upp från källaren) att vika uppe i sovrummet. Never ending story of my life… 🙄

[tags]snö, blötsnö, snöblandat regn, postorder, Ellos, vika tvätt[/tags]

2 kommentarer på “Vårväder”

    1. Ni ligger verkligen långt före! Här ligger snön fortfarande djup fast det varit några varma dagar. Nu har det blivit kallare igen, så snön blir kvar ett tag till.

Kommentarer är stängda.