Allmänt

Åter i vardagen

Tja, jag gjorde som vanligt igår. Nu är jag tillbaka i vardagen igen.

Kom hem från jobbet, åt mina rester, parkerade mig framför TV:n, somnade när ”En plats på landet” började, och vaknade lagom vid 23, när alla andra gått och lagt sig. Mitt sociala liv blir verkligen lidande när jag gör så här! 😳

Däremot glömde jag betala räkningarna (fick lön igår) så jag får roa mig med det ikväll istället. Dessutom ska jag handla efter jobbet och laga middag (de sista resterna från helgen blir lunch idag) så jag kanske håller mig vaken lite längre ikväll. 😉

Nu har jag i alla fall lyssnat färdigt på boken jag hållit på med ett längre tag! 🙂 Den var inte riktigt vad jag väntat mig, men inte dålig ändå. Jag har försökt lyssna på boken i bilen under mina långkörningar, men det gick inte. Efter någon mil fick jag stanna och plocka bort hörlurarna – den boken var inte tillräckligt spännande för bilkörning. Däremot var den perfekt för altanhäng och matlagning.

Dagens väder är kallare än igår. I morse var det riktigt kallt att gå ut och röka, men jag glömde kolla graderna. Däremot har jag plockat fram vinterjackan igen – den jag försökte hänga undan igår när det var varmare, även om det snöade.

[tags]vardag, lön, Andras vänner, Liane Moriarty, vårväder[/tags]