Allmänt, Foto

Efterverkningar

Haha! 😆 Min tid är ur led, minst sagt.

Jag gick ju runt och ställde om alla klockor som inte ställt om sig själv i söndags morse. För den som inte visste det, så har jag lite pippi på just klockor…

Två på kontoret (förutom den i datorn) – hemma har jag tre i vardagsrummet, två i köket, en i sovrummet och en i bilen. (Dessutom ställer ju datorn, mobilen och TV-boxen om sig själva.) Däremot har jag ingen klocka på armen, sedan mitt favoritarmband nöttes av för många år sedan. Jag hann rädda klockan, men hittade aldrig ett lika bra armband.

Problemet med att ställa om ett antal klockor för hand, är att jag kollar mobilklockan när jag börjar. -OK, den är kvart över 9! Så går jag runt och ställer om alla klockor till kvart över 9, utan att tänka på att tiden går medan jag ställer om dem. När jag är klar, är klockan nästan 20 över 9. Alltså går flera klockor ett par tre fyra minuter för sakta…

Varje gång, jag lovar, varje gång gör jag samma fel! *gaahhh* Så ikväll kanske jag går runt och tar med mig mobilen för att stämma av minuterna exakt vid varje klocka, istället för att kolla mobilen innan jag börjar och sedan lämna den på bordet. Om inte ikväll, så någon annan kväll. Liiite irriterande innan jag fixat det. 😳

(Ifall ni undrar: nej, alla klockor hjälper mig inte att passa tider. Jag är antingen lite försenad eller extremt jättetidig. Det finns inget mittemellan.)

[tags]ur led är tiden, klockor, sommartid, tidsoptimist[/tags]

2 kommentarer på “Efterverkningar”

  1. Jisses, vad många klockor! Min klocka i hallen ställde jag aldrig om i höstas…vilket har fått mig liiiiite stressad ibland innan jag kommit på att den varit ”somrig”.

    1. Jag har inte samlat på mig klockor med avsikt, det har bara blivit så… 😳
      (Men vilket år som helst kommer jag att sätta upp Den Rätta Klockan i vardagsummet, och då kan jag ta ner de övriga tre. Jag har köpt Rätt Klocka för länge sedan men inte fått upp den.)

Kommentarer är stängda.