Allmänt

Åhej åhå

Jag fick precis in ett jobbigt ärende. Koffeinsuget steg till oanade höjder… (Ärdetintefikasnart?)

Ja, OK – själva ärendet är inte svårt att göra, men det är en massa småsaker som ska pillas och petas i för att allt ska bli rätt i slutänden. Det tar tid och jag måste få sitta ostörd när jag gör det, så jag inte tappar bort mig och får börja om från början.

Företställ dig att det är ungefär som en stickning: om du tappar en maska på tredje varvet och upptäcker det när du börjar med mönstret (på typ 78:e varvet) så är det inte kul att repa upp allt och börja om från början.*

För övrigt är det en sagolikt vacker dag idag! Soligt, varmt, fåglarna kvittrar, smältvattnet rinner – och det regnade faktiskt inatt igen! Regnet och värmen slår snabbt ihop snön – och gör gården mosig… Varje gång jag kör in på gården undrar jag om jag kommer att ta mig ut därifrån igen för egen maskin, eller om bilen kommer att få stå där mitt i infarten tills snön tinat bort. 🙄

[tags]fika, kaffe, petgöra, stickning, värme, snömos[/tags]

*) Inte nu för att jag brukar sticka, men jag har hört hårresande historier om tappade maskor. 😆