Allmänt

Försoven

Ajdå! 😳 Jag försov mig i morse, men skyller det på att jag faktiskt vaknade mitt i natten och trodde jag snoozat väckaren. Det hade jag inte gjort, men det tog tid att somna om. Jag hann slötitta på många program medan jag försökte bli sömnig igen.

Nåväl, idag skiner solen och vädret är varmt. Så pass varmt att madamen gick ut i morse och vägrade komma in igen. Jag blev less att vänta på henne, så hon får stanna ute tills jag kommer hem igen. Även om hon har lite för lite päls.

Matsedeln sprack igår, då jag under min handlingsrunda upptäckte att det fanns nygrillad karré i charkdisken. Den var fortfarande varm! 🙂 Lite potatissallad och grönsaker till det, så var middagen snabbt fixad utan att jag behövde slå igång spisen.

Dessutom var kycklinglåren jag köpte djupfrysta, så de ligger på upptining i kylskåpet för att tillagas ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med kycklingen den här gången, men jag får fundera på saken under dagen. Det funkar ju att bara krydda och slänga in i ugnen, eller göra gryta (om jag är ambitiös).

Visst är det enklare att använda kycklingfiléer, men jag tycker låren är godare. Filéerna har ofta väldigt torrt kött, speciellt om man helsteker dem. Det är både saftigare och godare kött på låren/ klubborna. Att jag gillar att äta kyckling med fingrarna är också ett plus. 😉

Från det ena till det andra: fjärrkontrollen till min ställbara säng är borta! 😯 Fjärren är förmodligen kvar någonstans uppe på vinden, kanske t o m i sovrummet, men jag hittar den inte. Det upptäckte jag sedan gossarna varit här senast, så det är ju inte svårt att lista ut vem/ vilka som satt fjärren på ett bra ställe.

Nå, allt som inte är stulet dyker upp igen (och ja, jag har tittat under sängarna), förr eller senare. Ett plus är ju att sängen är i nedfällt läge, så jag kan sova där ändå om jag vill. Däremot går det inget vidare att titta på TV. Ja, ja. Dagens i-landsproblem. 😉

[tags]försova sig, kattrackor, matsedel, kyckling, fjärrkontroll[/tags]