Allmänt

Matsedel v 15

Måndag
Zucchinifrittata

Tisdag
Rester

Onsdag
Bacon & pasta
Smörgås

Torsdag
Rester
Bacon & pasta

Fredag
Ugnslax m pot o romsås

Nu närmar sig påsken med stormfart! 😯 Jag har inte riktigt hängt med, och har – förstås – glömt att köpa lax för gravning. Nåja, jag får väl köpa färdiggravad lax, det är inte hela världen.

Eftersom jag inte vet om eller när eller hur många som dyker upp hos mig under påsken, har jag ingen planering. Jo, långfredag ungssteker jag en hel laxsida. Blir det inga besökare så kan jag äta lax hela helgen, får jag besök så får jag hitta på fler rätter allt eftersom.

Nytt den här veckan är zucchinifrittatan jag hittade recept på. Bäst jag provar laga den när jag definitivt är själv. Ifall den inte blir lyckad, så får vi se om den alls dyker upp fler gånger i Snigelskalet. 😉

UPDATE
Frittatan blev lyckad, även om jag – förstås – modifierade receptet en aning. Den blev som en korsning mellan potatisgratäng och omelett, ett lite lättare tillbehör (t ex på buffé) som säkert även kan ätas kall. (Jag åt den varm.)

[tags]matsedel, nytt recept, påsk, frittata[/tags]

2 kommentarer på “Matsedel v 15”

  1. Ja, den frittatan ser spännande ut. Får jag kanske testa någon gång jag också. Här har vi inte några påsktraditioner så vi får se om det blir någon speciell påskmat över huvudtaget.

    1. Frittatan blev som en sorts lättare potatisgratäng korsad med omelett. Jag åt den varm, men den passar säkert kall på buffé också. 🙂

Kommentarer är stängda.