Allmänt, Foto

Perfekt väder

Jag hamnade, precis som planerat, på IKEA tillsammans med syrran i lördags. Fotade en fåtölj för att visa en kompis att den inte går in i bilen, men egentligen skulle syrran fått fota när jag satt i den. På bilden syns det inte riktigt hur stor och bred den är…

Mitt förråd av lunchburkar har utökats, och diverse annat smått & gott ramlade ner i min vagn under promenaden genom varuhuset. Värt att veta är i alla fall att jag bara hade EN stor blå IKEA-påse med mig hem, inte flera, så jag kunde behärska mig där det behövdes. (Alternativt hålla mig till shoppinglistan utan allt för stora utvikningar.)

Vi åt påskbuffén (trerätters) som serverades i restaurangen, och den var faktiskt jättegod! Lite förvirrande, bara: man plockar för- och efterrätt själv i hyllorna och får varmrätten vid matdisken. Nå, det gick bra, och vi blev ordentligt mätta. 😉

Lördag var det perfekt shoppingväder; inte för varmt eller kallt, ingen nederbörd, torra och fina vägar. Söndag vräkte snön ner… Vi valde rätt dag att shoppa, helt klart!

Eftersom jag varit i farten hela lördagen, blev det en morgonrockssöndag. Perfekt planerat, då vädret ändå var dåligt. Katterna och jag vältrade oss på soffan hela dagen, förutom diverse rökpauser på altanen (bara jag, inte katterna).

[tags]shopping, IKEA, väder[/tags]