Foto, Katter

Gammal katt

Gammeltant madamen blev 19 år igår! (Enligt katter.nu motsvarar det 96 människoår!) Still going strong, även om hon sover mer än tidigare. Hör lite dåligt, men hon är ju katt och förväntas inte lyssna när man ropar på henne i alla fall. 😉

Högtidsdagen firades i lugn och ro med ett par svängar utomhus och lite extra kel. Inget gottigott, då matte struntade i att åka och handla. Hon får något extra under påsken istället, då jag hunnit fylla på förråden.

Svartsjukans demon, a k a froppisen, strök runt soffan när jag och madamen hade vår gosstund, men det gick över lite senare, när froppisen fick komma och sova med mig. (Madamen sover helst själv, medan froppisen vill ha sällskap.)

*fnissar för mig själv* Vinkeln på fotot gör henne verkligen inte rättvisa, men madamen älskar att slicka mig på handen. När jag håller upp mobilen för att fota, sträcker hon automatiskt fram huvudet för att slicka på mina fingrar. Då får jag dra undan handen så långt att hon inte kan följa med längre, men hon sitter kvar med framsträckt huvud för att nå mig så fort jag är ”inom zonen” igen.

[tags]gammal katt[/tags]

2 kommentarer på “Gammal katt”

  1. Götapetter! 19 år. Du får ge henne en klapp från mig. Men jag håller med om din egen kommentar där, du ska kanske inte satsa på just djurfotografi.

    1. Nej, speciellt inte foton av mina egna tillgivna katter! 😆
      (Jag kan ju alltid skylla på kameran, men vi vet ju att det är bakom kameran det stora felet är.. 😉 )

Kommentarer är stängda.