Allmänt

Glad Påsk!

Jag passar på att önska alla mina läsare en riktigt Glad Påsk och hoppas ni har det bra i vårvädret! 🙂

Själv jobbar jag halv dag idag, och gjorde undan att handla igår efter jobbet, så jag slipper göra det idag. Ju närmare en storhelg (då folk ska till sina stugor/ fjällen/ släkten) desto värre blir det i affären.

Mina planer för påsken består av ett gäng böcker, nedladdade till surfplattan. Diverse matlagning till ett knytkalas ingår också (ska pussa gossar) och om jag känner mig sysslolös kan jag ju alltid vika tvätt… *moahahahaha* Skulle inte tro det, men man vet ju aldrig. 😆

[tags]påsk, halv dag, knytkalas[/tags]

2 kommentarer på “Glad Påsk!”

  1. Oops…
    Råkade köpa typ 5 böcker igår (mestadels REA på bokrean), så påsken är räddad!
    Gör inget att det utlovats ”vårväder” (med visa inslag av regn), trots att vi åker en bit söderut…

    Glad Påsk!

    1. Norrmännen kör med ”påskekrim” och det har jag anammat rakt av – den ena deckaren blodigare än den andra väntar på att jag ska bli ledig… 😉

Kommentarer är stängda.