Allmänt, Foto

Leverans

Jaa-happ. Då kom den, till slut, den nya altandörren jag väntat på. Houston, we have a problem! 😳

Som ni ser levererades den i stående format. Tyvärr gick den inte in genom garagedörren i det skicket, utan jag fick akutringa stackars A, som låg och sov. Han fick hoppa ur sängen för att komma och hjälpa till att få in dörren i garaget. (Vi vickade omkull hela paketet och lade det på en lastpall därinne.)

Lite barmark har vågat sig fram, framför allt framför bron. Väderprofeterna har lovat snö idag, så barmarken kanske försvinner igen, men det är roligt så länge det varar. 😉 Det har även tinat där fjärrvärmen är dragen, så det har blivit ”gator” längs gräsmattorna i kvarteret, till katternas stora glädje!

[tags]altandörr, barmark[/tags]

4 kommentarer på “Leverans”

  1. Usch, som den skåning jag fortfarande är längst inne hade jag nog börjat bli tokig så här dags om jag bodde så långt upp.

    1. Just i år dröjer våren extra länge, känns det som. Jag hörde en diskussion i fikarummet om att vi i vanliga fall inte behöver använda motorvärmare till bilarna efter mitten av april, men i år får vi göra det. (OK, det kanske inte behövs för att bilen ska gå igång, men det är skönt att slippa skrapa rutorna.)

  2. Här var det lite snö i morse. Som försvann. Eftersom det fortfarande är april så kan det ju komma snö igen…

    1. Ja, aprilvädret är verkligen växlande! Men det känns som att vädret är kallare i år? Snön ligger ännu i tjocka lager över gräsmattorna, men när det väl börjar tina så går det fort! 🙂

Kommentarer är stängda.