Allmänt, Foto

Snabbvisit

Gammalt foto – vi har långt ifrån barmark än…

B och gossarna var bara en snabbvisit till mig igår, men jag hann träffa dem i alla fall. 🙂 Hon hade Andra Planer för idag, och vi kom fram till att det skulle vara enklast att vara på plats i L redan från morgonen, så de åkte hemåt medan det ännu var ljust. Ingen övernattning.

En ny era har inträtt… Nu har de små vilda busarna kommit på att man kan gå ut på balkongen, vilket vi vuxna inte gillar. 😯 Det gör balkongutflykterna desto roligare, så jag måste se om jag har kvar någon hasp & ögla att skruva fast i dörrkarmen. Högt upp, dit små gossar inte når.

Men annars är de ju söta och roliga, och börjar nu ha mer och mer nytta och sällskap av varandra. De följde med mig ut på altanen (mindre fallhöjd…) medan jag rökte, och sprang uppför och nedför trappan till gräsmattan, ivrigt ropande ”bajs” åt omgivningen.

Jag hade nämligen varnat dem för att gå ner på gräset som tinat fram vid husväggen, då där är fullt med kattbajs. De gick faktiskt inte på gräset, utan stannade på nedersta trappsteget, där de lyckligt spanade efter lortar. Ungar! 🙂

[tags]mormor, barnbarn, balkong, bajsåldern[/tags]