Allmänt

Matsedel v 16

Måndag
Zucchinifrittata m k-bullar (rester)

Tisdag
Ugnskorv m mos
Kycklinggryta

Onsdag
Bacon & pasta
Ugnskorv m mos

Torsdag
Kycklinggryta
Bacon & pasta

Fredag
äter borta

En snabb vänsterhandsplanering för veckan, beroende på om och när B & gossarna kommer. Jag ser redan nu att det kan bli ändringar – bacon & pasta kan få flytta till torsdag, eller bli av redan idag. Vi får se.

Det var ytterst irriterande att reklambladet inte fanns online idag (?!?) så jag kan kolla in veckans extrapriser redan på jobbet. Jag snodde ihop matsedeln enligt vad det är länge sedan jag ätit, kombinerat med vad gossarna gillar. Ungefär. 🙄

UPDATE
B och gossarna har anlänt, lagom till lunchen! De mellanlandade bara för en snabblunch, då de skulle hinna se på lamm (hos min kompis K) innan middagen. Jag ska försöka stämpla ut tidigt, så jag hinner både handla och laga mat innan de dör av hunger. Lantluften gör dem bara gott, men den gör dem hungriga också.

[tags]matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Matsedel v 16”

  1. Zucchinifrittata – kan du lägga ut recept på det?!
    Jag tycker du är duktig som gör matlista varje vecka även om du justerar den lite emellanåt. Du har ju iallafall ambitonen att laga mat. Det har inte jag varje dag…

    1. Jag har länkat till receptet tidigare, men lägger till det ännu en gång! 🙂
      Frittatan blir som en lättare korsning mellan omelett och potatisgratäng, passar utmärkt till t ex en köttbit, men även som ensamrätt. Se bara upp så du inte saltar för mycket! (Det gjorde jag första gången…)

Kommentarer är stängda.