Allmänt, Foto

Tisdag

Ni vet hur det är. Jag drömmer om ett nytt kök. IKEA har numera även vitvaror… 😉 Nej, skojar bara, det är en leksaksspis åt lille E i paketet. Tyvärr glömde jag köpa grytor och andra tillbehör, men det går nog bra ändå.

Som vanligt har jag inte packat upp mina övriga inköp än. De måste få ”mogna” först innan jag börjar bereda plats för dem i skåp & lådor. 😉 Skämt åsido, några grejer behöver diskas och en del ska packas om i en kasse åt B. Jag fick köpa en hel del grejer åt henne – men jag vet hur det är. Man far på IKEA och redan på väg hemåt kommer man på sådant man ska köpa ”nästa gång” (eller skicka efter med någon).

Dagen igår var hyfsat solig, stundvis i alla fall, men kallblåsig. Inget utesittarväder med altanhäng. Jag försökte då och då att sitta utomhus med min ljudbok, men efter en stund var det för kallt så jag fick gå in igen. Dagens väder är en repris på gårdagen, men blåsten är inte riktigt lika kall. Eller också har jag inte hunnit känna efter ordentligt än. 😉

[tags]IKEA, shopping, vårvindar friska[/tags]