Allmänt

Veckans väder

Det senaste på väderfronten i Snigelland, är att det haglar varje gång jag ska tillbaka till jobbet efter lunch. Måhända försöker Någon lura mig att stanna hemma och vila upp min onda rygg, men det har jag verkligen inte tid med.

Plötsligt slog det mig nämligen att jag inte alls har så länge kvar till semestern, och jag har MASSOR som jag behöver få undan innan dess. Därför proppar jag mig full med värktabletter och gnetar vidare. Inte nog med allt som finns på skrivbordet – det är en massa möten jag är inbokad till, då alla andra också vill göra undan saker innan semestern. 🙄

Ikväll kommer jag nog att bryta veckomenyn. Jag hade två omgångar rester i kylen, så en blev lunch och då tar jag den andra till middag. Samtidigt skulle jag behöva fara och handla, men jag orkar inte. Jag kan klara mig någon dag till, innan handlandet blir ett måste.

[tags]hagel, jobba bort högarna som samlats, rester, handla[/tags]