Allmänt

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i verkligheten bloggen igen, efter några dagar med ryggskott. Det var inte kul, kan jag meddela, men även om jag fortfarande känner av det så är jag helt klart på bättringsvägen, tack vare mina goda vänner Ipren och Voltaren… 🙄

Trots att jag gått dubbelvikt i flera dagar, har jag inte ro att vara hemma från jobbet. Jag är inbokad (i min roll som skyddsombud) på en massa möten som måste hinnas med innan semestrarna dra igång – och det är bara två veckor kvar, varav en har både halvdag och helgdag instoppad! 😯

Eftersom det är ont om arbetstid kvar innan jag går på semester, satt jag kvar längre i fredags (då alla andra slutade tidigt) och jobbade undan en av mina högar. De flesta högarna kan andra hjälpa mig med, men vissa grejer är det bara jag som gör, så de får inte bli liggande under semestern.

A ringde helt plötsligt igår och undrade om jag hade någon middag på gång?!? Han hade blivit utringd att jobba och önskade sig middag. Eftersom rökat var slut jag ändå måste handla, var det bara att packa mig upp från soffan och iväg till affären. Det blev faktiskt middag åt oss båda, en stor laddning som pytsades i burkar sedan vi ätit, så jag slipper laga mat idag.

A har börjat jobba (som timvikarie) på äldreboendet här bredvid! 🙂 Han har tidigare jobbat inom vården, på det andra äldreboendet, så det går bra. Jag åker förstås på att bjuda honom på middag då och då, men det gör inget. Mat ska jag ju ändå laga, även om restburkarna inte blir lika många som jag planerat. 😉 Just nu blir han utringd vid behov, men från nästa måndag har han ett sommarschema att gå efter, så jag/ vi kan planera eventuella middagar.

Planerna att olja altanen sackar ohjälpligt efter. Kylan, framför allt på nätterna, gör att jag inte börjat med den än. Det får allt bli varmare, både dag och natt, innan jag börjar olja något igen! Innan altanen är oljad tas inga utemöbler fram, och allt piffande jag tänkt göra blir uppskjutet.

[tags]ryggskott, jobba undan, middag, olja altanen[/tags]

2 kommentarer på “Tillbaka”

 1. Hoppas du är bättre i ryggen!
  Å aldrig är det så mycket att göra på jobbet som innan sommarsemestern!
  Lite roligt med middagssällskap emellanåt eller hur? Du får ta att det blir mindre restburkar till dig…
  Ha en bra vecka!

  1. Ryggen är bättre, men inte bra. Nå, ont krut förgås inte så lätt – det ska mer till för att hålla mig från jobbet! 😉
   Det är riktigt roligt att ha någon annan än katterna att prata med under middagen. Enda problemet är att jag – eller sonen – inte vet vilka dagar han kommer att jobba, så planeringen blir svårare. (Han vill helst inte ha lök i maten, och paprika, broccoli och blomkål ska vi inte tala om.) Men jag bjuder honom gärna på mat ändå!

Kommentarer är stängda.