Allmänt

Halv dag

Eller lite drygt halv blir den, men vi får i alla fall sluta tidigt. Yey! 😆

Planen är alltså att sluta tidigt, för idag har jag inte så mycket som behöver åtgärdas så jag måste stanna kvar längre än de andra. Tror jag, men man vet ju aldrig vad som dyker upp… 🙄

Solen skiner och det är nästan varmt ute! Temperaturen är åtminstone tvåsiffrig, så vädret verkar vara på rätt väg. Ryggen är fortfarande dålig, även om den är bättre än den var i lördags.

Alltså, då var jag nära att åka till akuten, men med hjälp av tabletter och salva fick jag värken att gå tillbaka en aning, så jag kunde stå ut. Jag klarar mitt vardagliga liv, men att t ex ta itu med tvätten är inte att tänka på. Dels innebär den trappor, dels innebär den en rörlighet jag inte har. Nå, tvätten far ingenstans. Den väntar tills jag är bra igen! 😉

[tags]halv dag, sluta tidigt, sol, ont i ryggen[/tags]

2 kommentarer på “Halv dag”

  1. Du får se till att gå till en naprapat. Hon hjälpte mig ordentligt när jag hade ryggskott. När jag väl blev färdig att gå dit.

Kommentarer är stängda.