Allmänt

Väntan

Nu väntar jag på att vårdhälsocentralen ska ringa upp mig, enligt de instruktioner jag fick när jag ringde deras växel. Knappa in si och knappa in så, så hör vi av oss ungefär klockan dåochdå. Jaa-happ. Bara att vänta in dem, alltså.

(Lite senare.) Det var väl fullständigt solklart att jag var uppringd i jobbtelefonen precis när de ringde från HC (till min mobil)! 😳 Nu väntar jag tills min telefontid är över, innan jag försöker kontakta HC igen. Skiiit också!

Jag lyssnar på Elizabeth Georges bok Denna dödens kropp under lediga stunder. När jag kollar, så verkar den ha några år på nacken (utgiven 2011, står det). Jag blir förvirrad: har jag läst den förut? Jag känner inte igen den, men förutsättningarna har i så fall ändrats – för mig.

Utan att spoila allt för mycket, så är en tvåårig pojke med i handlingen – och i nuläget har jag en tvååring i familjen. Det gör även stor skillnad om jag läst den (med ögonen) istället för att lyssna på den. Förvirringen är total – men spela roll! Jag lyssnar via BookBeat, så det kostar inget extra att lyssna på en bok jag redan läst. Det är samma pris per månad, hur många böcker jag än läser/ lyssnar på.

Ni som väntar på veckans matsedel måste jag göra besvikna. Jag orkar inte koncentrera mig på matlagning alls, utan kommer att idag äta rester av gårdagens slarvigt ihopslängda middag. Sedan blir det fil & flingor resten av veckan, eller tills ryggen blir bättre. Eller tills tallrikarna tar slut; jag kan inte plocka ur eller i diskmasken, och diskbänken svämmar över av grytor och ugnsformar som behöver handdiskas, förutom all disk som ska in i masken. 🙄

UPDATE
Till slut lyckades HC få tag i mig, och recept skulle skickas direkt till Apoteket. Om jag inte blivit bättre efter en vecka, får jag höra av mig igen. Då tar de in mig för undersökning och ev starkare mediciner.

[tags]telefontid, BookBeat, ingen matsedel[/tags]