Allmänt, Foto

Bättre och bättre dag för dag

Med starkare – och rätt sorts – tabletter har ryggen blivit mycket bättre! Inte bra, men bättre! Att sommaren kastade sig över oss, så jag fått ställa upp fönstren och dra ner myggrullisarna, hjälper också till att få upp humöret. Gårdagskvällen var helt underbar – ända tills myggen dök upp… Aldrig får man vara odelat glad – men det var kul så länge det varade! 😉

Inte undra på att jag sällan har koll på månen, full eller inte, under sommaren. Ser ni den? De ljusa nätterna gör att den inte märks tydligt förrän i augusti, då mörkret smyger sig på igen. (Visserligen syns den bättre IRL än på bild, men jag lade märke till den mest av en slump.)

Angående mygg, så slank de in genom den vidöppna altandörren, som inte har något som helst myggnät. Jag har inte fått upp nätet än, och ställer upp altandörren för katternas skull. De gillar att kunna gå ut och in som de behagar, speciellt när det är varmt. Igår var kvällen helt fantastisk, och vi satt alla tre damerna på altanen och bara njöt! 🙂

[tags]sommar, myggfönster, midnattssol[/tags]