Allmänt, Foto

Inte less

Jag är inte less min blommande hägg än, så ni får stå ut med förtjusningen – det går snabbt över. Både blomning och förtjusning. 😉

Vad ni alldeles säkert skulle vilja ha bilder på, är alla reafynd från Ellos som jag provade igår. Allt passade! Det var i o f s inte alltför upphetsande saker – hälften var typ leggings* och cykelbyxor att ha under kjolar/ klänningar, men några toppar/ tunikor följde också med. (Om jag ids, kanske ni får foto på dem så småningom.)

Nu har sista arbetsveckan före semestern börjat, vilket gjorde mig superlat under helgen. Jag räknade ut att jag kommer att klara fem arbetsdagar utan att tvätta, så drivan med smutstvätt bredvid sängen har fått växa ännu mera. Sedan får jag tvätta i fyra veckor, hur mycket jag vill, oavsett väder eller veckodag.

Vädret har varit både soligt och varmt, nästan för varmt (se där, nu börjar jag klaga på det också). Jag har verkligen försökt sitta ute på altanen med min ljudbok så mycket som möjligt, men vissa tider på dagarna har det varit alldeles för hett – trots taket.

Idag är det gråare och svalare väder, eventuellt med risk för regn. Vi slår nog inte något värmerekord idag, men det kan bli soligt senare under dagen. Molnen ser ut att vara på väg att blåsa bort. 🙂

[tags]hägg, rea, Ellos, semester, tvätt, sol, värme, svalare[/tags]

*) Ett par leggings var mönstrade och såg helt bisarra ut på mina feta ben! Trots det behöll jag dem, om inte annat så för att roa mig själv – jag tyckte mönstret var fantastiskt lustigt som ändrade sig så markant. 😆