Allmänt

Roséguld

Sommaren är rosévinernas högtid (?) men det har även börjat dyka upp smycken i roséguld, en sorts ljusrosa guld. Jag har (för flera månader sedan) köpt ett halsband i just den färgen, och kan kallt konstatera att den färgen är helt värdelös på min vinterhy. Precis lika grisrosa som jag! 😳

Nu väntar jag till efter sommaren, då jag kanske fått lite brunare färg och kanske halsbandet går att urskilja mot min hy?

Jag har redan vita knän! Eftersom jag (av anständighetsskäl) har korta leggings – som hasar upp till knävecken – under kjolar/ klänningar, så är mina knän ständigt täckta – alltså är de kritvita, med toner av blått. Samma somriga färg som filmjölk!

Även om jag inte solat aktivt under de varma dagarna, så har underbenen fått lite färg – knäna skiner verkligen knallvita när jag klär av mig på kvällen. Om det inte var för de ljusa nätterna, så skulle jag kunna använda knäna som nattlampor i sovrummet, om behovet fanns… 😆

[tags]rosé, solbrun, kritvit[/tags]