Allmänt, Foto

Fredagsfeeling

Min avdelning smet från jobbet igår och åkte på utflykt till Fallet, där vi ägnade oss åt verksamhetsplanering i skön miljö. Jag har ju för avsikt att varje sommar åka upp till Fallet minst en gång, men jag tror det blir fler gånger den här sommaren. Vi får väl se, det beror på vad mer jag tänkt hinna göra under semestern.*

Under planeringsdagen kom vi på att köra ”dresscode randigt” idag, och av en ren slump var vi alla svart- och vitrandiga på tvären när vi möttes i morse! OK; någon var kanske mörkt marinblå i randningen, istället för svart, men det var väldigt väl synkroniserat! 😆

Jag menar, t ex jag har ju röd-, rosa- och orangerandigt att välja på, förutom det svartrandiga, och jag vet fler som ofta har andra färger än svart i ränderna. Nu hade vi olika bredd på ränderna, men alla var – som sagt – väldigt matchande med varandra.

[tags]utflykt, planering, dresscode, randigt[/tags]

*) Visst kan jag åka dit utan att ha semester, Fallet finns ju där hela året, men det är trevligt att äta/fika i restaurangen (som stänger när det blir höst).