Allmänt, Foto

Semester!

Jag började semestern med att se tvätt torka.

Det var ungefär den verksamhetsnivå jag var på i lördags, då luften var varm, fuktig, stillastående och tung. Som tur var, hann jag rusa ut för att ta in den nödtorftigt torra tvätten innan åskvädret slog till, med våldsamma skurar i dagarna två. (Inte åska hela tiden, bara häftiga skyfall.)

Söndag var också en lugn dag, men måndag blev desto rushigare; jag har varit till barnbarnen! Det var dags för sängen, som farföräldrarna och jag beställt, att levereras – och B jobbar ju hela sommaren. Jag hade lovat att komma och ta emot leveransen, så jag har legat och läst mobilbok på soffan hos B hela dagen, istället för att göra det hemma. Stor omväxling! 😆

Det var fint väder idag; soligt men inte för varmt ändå. Nu tror jag det blir sämre väder, fram till midsommarafton då solen kommer tillbaka igen, så jag planerar innesysslor de närmaste dagarna. Jag kommer alltså att ligga inne på soffan och läsa, istället för ute på altanen, om det blir för kallt och blåsigt. 😉

[tags]semester, åska, barnbarn, läsa[/tags]

2 kommentarer på “Semester!”

Kommentarer är stängda.