Allmänt

O-van

Jag är inte van att vara ledig. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, utan var tvungen att ringa till jobbet… 

Men nu kan jag inte komma på något mer att be dem kolla att jag gjort/ fått undan, så nu ska jag sluta telefonterrorisera mina medarbetare. 

De kan behöva få semester från mig. 😉 

Annars var planen för idag att resa mot kusten för att göra av med pengar, men jag behärskade mig. Jag måste inte ge mig ut på vägarna under en av årets trafikintensivaste dagar för att shoppa. 

Jag väntar istället till nästa vecka, då jag får lön och kan shoppa mer. 😆 

[tags]jobb, semester, shopping[/tags]

2 kommentarer på “O-van”

  1. Det är ibland svårt att vara ledig men man måste försöka. Vi kan inte ha ett samhälle som till största och viktigaste del går ut på att arbeta. Ta tillfället i akt och måste man göra något jobbrelaterat: läs en bok som berör ditt yrkesområde. Om du inte känner att du har tid att läsa/vidareutveckla dig under semestern – när ska du då känna att du hinner?

    1. Åh, jag kopplar av genom att läsa mycket – både med öron och ögon! Definitivt inget jobbrelaterat, bara deckare för hela slanten.

Kommentarer är stängda.