Allmänt

Midsommar

Jag kan direkt tala om att jag inte har några som helst planer för midsommar. Vädret är grått och kallt, så jag stannar nog hemma med en trave böcker. Idag regnar det åtminstone inte (än)… 

A jobbar idag och jag har lovat honom middag. Istället för att grilla den färdigmarinerade köttbiten utomhus, ska jag stoppa den i ugnen, tillsammans med tillbehören. Det duger gott åt oss.

B hade Planer för idag (midsommarafton) och ”får se” om hon & gossarna kommer lördag-söndag. Det betyder med 99% säkerhet att de inte kommer, så jag har inte laddat upp med mat. Affärerna är öppna alla dagar, och det finns ju en del matvaror hemma, så jag klarar nog helgen även om jag får besök.

Jag gjorde som så många andra igår: shoppade på Systemet. Det känns som att jag var en av de få som shoppade loss i den alkoholfria avdelningen. Trots att vårt Systembolag är litet så har de ändå ett bra sortiment av alkofritt, måste jag säga! 🙂 

Det är raggarträff här under midsommar. De har utställning under dagen, då man kan rösta på bilarna i olika kategorier. Framåt kvällen drar raggen igång, eller cruisingen som det heter numera. Jag är inte ett dugg intresserad, men bror E med tillbehör kanske skulle komma och kolla. Vi får väl se.

Piffandet av altanen går trögt. Nu har jag kommit så långt att jag fått upp gardinstången, däremot har jag inte fått upp något på denna stång. Det kommer – jag har en plan och det material jag behöver. Vilken dag som helst…! 😉 

[tags]midsommar[/tags]