Allmänt, Foto

Snabba cash

De här unga herrarna tjänade snabbt ihop en liten förmögenhet på midsommardagen, genom att springa runt och plocka ihop tomburkar efter midsommaraftonens festligheter, tror jag. 😉 Roligt att se att pantandet lever kvar som extra inkomst!

Den shoppingrunda jag var iväg på idag blev aaaaningen längre (i mil räknat) än jag tänkt mig – och dessutom gjorde jag inte av med så mycket pengar som jag tänkt göra!?! Däremot var jag snabb, så snabb att håret ännu inte torkat när jag kom hem igen… Då gick det undan!

Kvällens aktivitet framför datorn blir – tyvärr – inte bloggande, utan jag ska göra av med pengar på Rätt Sätt. Jajamensan, jag ska betala räkningar. Tråkigt men nödvändigt. Framför allt att försöka räkna ut hur mycket jag ska betala åt Ellos, som envisas med att skriva in båda beställningarna på den senaste fakturan, trots att jag betalat den första beställningen. (Det har jag väl??? Måste verkligen kolla!) (Nu har jag kollat, och det var till Cellbes – inte Ellos – jag betalade förra månaden. Ja, ja. Då får jag väl betala allt som Ellos vill ha.)

Inte förrän ikväll har jag fått tummen ur r*ven och gjort sommarens första rabarberpaj. Den står just nu i ugnen. Samma visa varje år: jag planerar att ta späd och mild rabarber till Årets Första Paj, och så hinner rabarbern växa mig (nästan) över huvudet innan jag kommer till skott. Nå, med mycket socker går den ner, jag lovar. Och mycket vaniljsås! 😆

Min dator är väldigt irriterande just nu. En massa småprogram/ tillägg arbetar i bakgrunden, vilket gör att helt plötsligt ”tar” inte tangentbordet under X antal tryckningar. Delar av ord och meningar faller bort, så jag får korrläsa ordentligt. Jo, jag vet, jag behöver rensa – men jag ids inte just nu.

[tags]panta burkar, shoppingrunda, betala räkningar, rabarberpaj, dator[/tags]