Allmänt, Foto

Lyssnare

Jag har köpt mig ett nytt par trådlösa hörlurar, då jag inte var helt nöjd med de tidigare. De släppte in för mycket ljud från omgivningen, men de här är tätare runt öronen, så omgivningen inte stör. 🙂

(Just nu lyssnar jag på ”Mörk jord” av Ann Cleeves, ifall ni undrar.)

[tags]hörlurar, Bluetooth, Mörk jord, Ann Cleeves[/tags]

2 kommentarer på “Lyssnare”

  1. I höstas köpte jag ett par hörlurar med riktig Noice-cancelling. Vi ska börja ha öppna landskap på jobbet och jag tänkte att det skulle kunna bli användbart där. Men jag använde dem när vi flög till Madeira också och nedrans vad bra det var. Hade inte de minsta problem med flygljuden. ELLER av alla som satt och hostade.

    1. Jag märker att det är stor skillnad mellan de hörlurar jag har. Det gör lyssnandet lättare!

Kommentarer är stängda.