Allmänt, Foto

Tillbaka

På bilden syns delar av båda busarna, fulla av energi, men de är helt enkelt underbara ändå! 🙂

Vi hade en lååång kväll tillsammans igår, men när de väl somnade var läggandet över på några minuter. Som att trycka på en knapp, ungefär. 😉

De tog sovmorgon och upptäckte förtjust att mormor var kvar när de steg upp! Jag var (på kvällen) inte säker på om jag skulle åka hem – när B kom hem – på natten eller inte, men nu blev det inte så. Och bara därför fick jag parkeringsböter…

P-rundan passerade bostadsområdets parkering tidigt i morse, så jag hade klarat mig om jag åkt när B kom hem. Nåja, jag tog en beräknad risk som parkerade på gräsmattan bredvid den yttersta parkeringsplatsen. Jag får skylla mig själv.

Det var ganska kul, faktiskt, när jag jagade parkering. Vi var flera bilar som cirklade som gamar runt, runt i väntan på att någon skulle lämna sin parkering. 😆 Till slut blev jag less att vänta.

Pojkarna var jättesnälla hela kvällen. Med mormor fick de göra lite som de ville, så ingen tjurade ihop. Dessutom var det ju lördag, så de fick sitt lördagsgodis! 🙂

Idag stekte solen obarmhärtigt från en klarblå himmel, så jag åkte hem före lunch. Ville desperat ta på mig svalare kläder. A hade varit förbi och matat katterna, så dem gick det ingen nöd på, fast jag sovit borta.

[tags]barnvakt, parkeringsböter[/tags]