Allmänt

Söndagskväll

Helgen har varit och farit, precis som B och gossarna. Lite tomt och tyst, men samtidigt skönt, blev det efter att de åkt. Katterna har vågat komma in igen och äta mat, men håller ett vakande öga på allt som rörs. Det kan ju finnas någon kvarglömd unge i någon vrå, eller hur? 😉

Jag var barnvakt alldeles själv igår kväll, och det gick förvånansvärt bra! Ett par gånger fick jag tala med stora bokstäver åt de små busarna, men det berodde på lördagsgodiset som gav dem enorma mängder energi. Samtidigt klibbar sockret ihop öronen på dem, så de inte hör vad man säger, men vi löste saken. 😉 De är snälla gossar, verkligen snälla!

Haha! Föreställ er skräcken som spred sig i min kropp, när vi satt och såg TV, och lille E böjer sig fram och säger: -Mormor spindel! med blicken fixerad på mitt underben – där jag känner att något rör sig…!!! Till min stora lättnad visade det sig vara en mygga – han har inte så stor koll på de olika sorterna, tack och lov. *lättad suck*

Dagens motgång är att den kamera jag tog hem från jobbet, för att tömma på bilder, vägrar samarbeta även med min hemdator. Jaha. Irriterande, ytterst irriterande! Självklart hittar jag ingen passande sladd här hemma att prova med istället, ifall det är fel på den sladd jag fick med till kameran. Alltså, sladdar hittar jag, men de har fel kontakter i ändorna. *hmpf*

[tags]mormor, barnbarn, barnvakt, kamera[/tags]