Allmänt

Underligt

Jag kan inte förstå varför jag helt plötsligt längtar ihjäl mig efter en ny anteckningsbok?!? Det är ju inte så att jag är utan anteckningsböcker, en del är fortfarande kvar i omslagsplasten… Och en ny penna! (Samma med pennor, jag har pennor i överflöd.)

Jag tror det är hösten som smyger sig på och vill göra en nystart. Efter sommarens förslappade liv vill mitt sinne strama upp tillvaron och verkligen Sätta Igång med allt jag inte fått undan tidigare. Eller något i den stilen. 🙄 Räcker det inte med matsedel?

Dessutom vet jag inte riktigt vad jag skulle skriva i denna tänkta anteckningsbok. Att-göra-listor? Roliga citat? Recept? Klotter? Drömmar (natt och/ eller dag)? En roman?

För att ytterligare förgylla dagen, har jag grymt ont i knäna. Det är självförvållat och härstammar från mitt handlande igår. När jag bär in en massa tunga grejer från bilen, känner jag av det i mina knän dagen efter. Jag delade ändå upp varorna och gick två vändor, men kan trots det knappt alls gå idag. Nå, jag har ju ett stillasittande jobb, så jag klarar mig.

Det som inte dödar, det härdar. 😉

[tags]anteckningsbok, penna, knän[/tags]