Allmänt, Foto, Katter

Fötter

Gammal bild – skorna var betydligt nyare
och benen mindre svullna på bilden än nu.

Alltså, jag har gått i mina tofflor/ sandaler/ vad-de-nu-kallas hela sommaren och har haft vansinnigt svullna fötter varje dag. Fötterna har svällt upp likt jäsdegar eller ballonger, ända upp till en bit över fotlederna.

Igår tog jag fram joggingskorna igen och hade dem hela dagen – och fötterna var inte ett dugg svullna på kvällen! Däremot var fotlederna borta; mina ben är som telefonstolpar rätt ner i skorna, inga kurvor alls, men det är inget bekymmer. 😉

Jag handlade efter jobbet igår, och gjorde en del ändringar i matsedeln – förstås. Det blir lätt så när jag väl kommit in i affären, att jag hittar på andra rätter än de jag tänkt ut från början. Spela roll, det blir ju mat i alla fall.

Idag har jag – till slut – ringt och bokat tid hos veterinären för att avliva madamen. (Gud, jag blir tårögd bara jag tänker på det!) Det har varit dags länge, men jag ville låta henne få en sista sommar. Nästa vecka är det dags. 🙁

[tags]svullna fötter, matsedel, gammal katt[/tags]

2 kommentarer på “Fötter”

    1. Jag har gruvat mig hela sommaren, men det är dags – har varit dags länge.

Kommentarer är stängda.