Allmänt, Foto

Löningsfredag

Lönen rasslar in på kontot idag, så jag ska betala räkningarna under helgen – kanske redan ikväll? Annars har jag inga planer för helgen, utan får se vad som händer. Mest troligt blir jag kvar hemma hela tiden, antingen 1) framför TV:n, 2) med en bok i handen/ öronen, eller 3) i tvätten (både ren och smutsig behöver tas omhand).

Regnet piskar mot fönstren, det började redan under natten och verkar (enligt prognoserna) fortsätta under hela helgen. Vi hade verkligen tur med utflyktsvädret, då det bara kom en lätt regnskur igår! Idag vräker regnet ner så pass att jag blev genomblöt när jag gick mellan huset och bilen… Nå, jag är inte gjord av socker och smälter inte av lite väta.

På jobbet har jag ett gammalt, lite trasigt, paraply som jag använder när jag ska ut och röka i regnet, så det går ingen nöd på mig. Jag förstår inte varför tyget släpper från (minst) en av pinnarna – det har hänt med flera paraplyer jag haft? Det är som att risken att peta ut någons ögon inte är tillräckligt stor, redan medan tyget sitter fast! 🙄

[tags]lön, regn, paraply[/tags]