Allmänt

Matsedel v 37

Måndag
Korvgryta

Tisdag
Rester

Onsdag
Kryddiga korvar o mos
Fil & smörgås…

Torsdag
Rester
Kryddig korvgryta m ris

Fredag
Paj m sallad
Rester

Ny vecka, ny matsedel, nytt försök… 🙄

Observera att detta är skrivet medan jag försöker komma ihåg vad jag har hemma i kylen, som inte blivit tillagat tidigare. Försöker slippa handla idag, nämligen, och jag VET att jag har korv hemma. Både falukorv och kryddiga korvar.

Den kommande helgen får jag herrbesök, och då ska jag t o m få vara barnvakt på lördagkväll! 🙂 Återstår att planera käket för helgen, men jag hittar nog på något. Jag brukar inte laga mat under helgerna, så jag blir liksom lite ställd när jag plötsligt måste bryta mina rutiner och stå vid spisen ett par extra dagar. 😳

[tags]matsedel, middag, helgmat[/tags]