Allmänt

Matsedel v 38

Måndag
Rester

Tisdag
Pot- o purjosoppa
Yoghurt & mörgås

Onsdag
Rester
Pot- o purjosoppa
Kalvsylta m pot o rödbetor

Torsdag
Paj m sallad
Varm korv m bröd

Fredag
Rester

Förhoppningsvis finns det kvar rester till middag idag, annars blir det väl smörgås igen. Jag lagade en god – men HET – chili con carne igår, som visade att långkok är värt att lägga tid på. Den gjordes inte på köttfärs, utan på (tärnad) högrev, som fick puttra ihop med kryddor & tomatsås på spisen i ett par tre timmar, innan jag fuskade lite och hällde i burkade bönor (stora, utan tomatsås).

Som vanligt kan menyn ändras, allt efter kockens behag. Jag var t ex sjukt sugen på grillmat till middag i fredags, och gick glatt till grillen – som hade stängt tidigare precis den dagen?!? 😳 Där fick jag, för att jag inte åt grillmat på lunchen (som jag ursprungligen hade tänkt göra) och sparade mina rester till middag.

[tags]matsedel, chili con carne, grillmat[/tags]