Allmänt

Nästan i fas

Jag är nästan i fas med vad jag behöver göra på jobbet idag; en del högar är borta och andra har minskat! Snart ser jag skrivbordet igen! 😉

Under helgen har B och gossarna varit på besök. De är helt förtjusande 🙂 och har gett mig många nya minnen (som jag förstås inte fångat på bild – jag har aldrig kameran till hands, när den verkligen skulle behövas).

Bristen på sagoböcker i Snigelskalet är fortfarande stor, och det var ingen hit att försöka läsa på plattan. Lille J vet nämligen utmärkt väl att man kan spela spel på plattan, så att läsa bilderbok var inte så uppskattat. Nåja, nästa gång, kanske… 🙄

Lille E har ”hjälpt” mig städa altanen. Varje gång jag varit ut och rökt har han följt med ut och plockat gula löv från altanen, för att slänga dem över räcket. De gula löven tar aldrig slut, då björkarna bredvid altanen släpper ifrån sig drivor av löv hela tiden.

[tags]mormor, barnbarn, sagoböcker, höstlöv[/tags]