Allmänt

Besvikelse

Eftersom jag lagade den förbenade soppan igår, trots allt, var tanken att jag skulle äta ostsmörgås till. När jag handlade i förrgår hade jag köpt något jag trodde skulle vara sådana härligt mjuksega ”finska” (men svenskbakade) rågbröd, som är så goda med smör och ost på.

Tyvärr infriades inte förväntningarna. De bruna bröden jag köpt var lika fluffiga som alla andra Polarbröd. Inget tuggmotstånd och inte alls rätt smak. Jag gnisslade tänder över mig själv, som inte iddes åka över till finska sidan, när jag ändå var på IKEA i lördags. Då hade jag fått tag i rätt sorts bröd direkt!

Det blir en ny handelsrunda idag, med mer ingående genomsökning av brödhyllan, för det måste borde ju finnas?!? Eller hur? Jag har ju köpt liknande bröd tidigare, men minns inte vilket märke/ förpackning.

[tags]finskt bröd, i-landsproblem[/tags]

4 kommentarer på “Besvikelse”

    1. Det har vi säkert, jag provade bara köpa en sort jag inte sett tidigare – och så blev det felfelfel. Nåja, jag får kolla brödhyllan bättra nästa gång jag blir sugen.
      I o f s har jag inte långt till finska sidan, så det är inget problem. De har f ö godare yoghurt i Finland. 😉

Kommentarer är stängda.