Allmänt, Foto

Gett upp

Jag har gett upp alla eventuella planer på matlagning hemmavid idag. Först lät jag Grillen servera mig lunch, p g a inga rester, sedan kommer det – äntligen! – att bli min favoritpizza Jum-Jum (från N) till middag! Jag försökte även få A att falla för frestelsen, men han skulle fundera på saken.*

Det tog typ hela veckan, men i morse har jag till slut kommit ihåg att ta med mig den stora ljuslyktan från Indiska nedför trappan. Den har fungerat både inom- och utomhus under årens lopp, men håller fortfarande ihop. Nu ska den få flytta till ett fönster och bo ihop med ett batteriljus. Jag ska bara torka bort det värsta dammet från den först, så ljuset kan ta sig ut genom glasrutorna…

Det känns som att jag behöver rensa skrivbordet lite. Ni ser väl att det finns ett dokumentställ med gallerkorgar längst bak? Jag kan förstås skjuta på upprensningen ännu ett tag. Inget har fallit på golvet – än. 😉

I andra änden av skrivbordet ligger högarna som ska sorteras in i arkivet. Hupp hupp! 😯 De är lika stora, men innehåller sådant mina arbetskamrater ibland kan behöva. Högarna på fotot är mitt eget krafs, som ingen saknar om det råkar falla i pappersåtervinningen.

[tags]skräpmat, ljuslykta, skrivbord, sortering[/tags]

*) Han har inte ätit hos mig på hela veckan, så jag var sugen på lite sällskap vid middagsbordet. Annars har jag ju alltid en bok att roa mig med – ingen fara!

2 kommentarer på “Gett upp”

 1. Tur för er att ni inte har vårt kontorskoncept med ”free-seating”, där man måste packa ihop alla saker när man lämnar platsen för dagen (eller för ett längre möte…)

  Min datorväska börjar bli ganska tung och rund…
  ”allt man behöver” får man ha i en kasse.
  Mitt skåp (40*40*60) rymmer knappt mina extra skor
  (har minskat ner från 6 till 3 par)
  Tycker jag lyckats anpassa mig riktigt bra!

Kommentarer är stängda.