Allmänt, Foto

Rosor

Tror ni det är dags att slänga sommarens altanrosor nu, så jag kan använda blomställningen inomhus istället? 😉

Dagens väder är – surprise, surprise – grått och regnigt. Ha. Ha. Ha. Jag förstår att sista-minuten-resorna till soligare breddgrader går åt som smör i solsken. Min enda tröst är att jag ändå jobbar inomhus, så vädret spelar ingen roll under dagtid, men visst är det trist med de jämngråa skyarna.

Jag peppade A att ta en hundpromenad förbi min altan igår, då jag berättat att jag satt upp ljusslingan. Hon går ju ändå ut med hunden varje kväll, så då kunde hon promenera rundan förbi mig och se hur mysigt det blivit. Hon tyckte det var hur fint som helst! 🙂

Till min stora fasa har jag ett möte för en grupp att hålla i under eftermiddagen idag. Det hade jag totalt förträngt, då jag tyckte mötet var onödigt redan när det bokades, men jag blev tvingad övertalad av ”någon som visste bättre”. Om det kommer färre än tre deltagare*, förutom jag och min sidekick, upplöser jag gruppen. Så enkelt är det.

Nu återstår bara att ta fram lite information inför mötet. *suck*

UPDATE
Mötet gick… sådär. Jag saknade helt inspiration, min sidekick var inte på plats, och det kom fyra deltagare (varav en inte ens var inbjuden). Alltså kommer gruppen att fortsätta, även om jag försökte minska ner antalet möten.

[tags]rosor, gråväder, myspys, möte, grupp[/tags]

*) De flesta som var med i gruppen från början har slutat antingen a) jobba hos oss, eller b) komma på mötena. Jag förväntar mig två deltagare, som är de enda som visat intresse – och för dem behöver jag ingen grupp.

2 kommentarer på “Rosor”

Kommentarer är stängda.