Allmänt, Foto

Ett UFO

Ett UFO har landat i vår serverskrubb – men det är nog ingenting att vara rädd för, när det inte är större än så. 😉

På vår avdelning har vi en liten skrubb, full av sladdar, manicker och blinkande lampor. Vi kallar den serverskrubben, för nere på källarplan finns det stora serverrummet, med kylning och stora rack fyllda med ännu längre sladdar, större manicker och fler blinkande lampor. 😉

Idag är den stora frågan: vad ska jag äta till lunch? Ärtsoppa (hemkokt) på V eller min egen fisksoppa (hemkokt 😆 )? Om jag äter upp fisksoppan hemma måste jag ju laga middag idag igen. Om jag äter ärtsoppa på V har jag kvar fisksoppan till middag. Hmmm. Tål att fundera på. 🙄

Som omväxling till det gråmulna vädret utan nederbörd, så regnade det i morse. Riktigt ordentligt, till och med. Lagom tills jag skulle åka till jobbet hade det slutat, men det kan komma mer regn under dagen. Grått är det, i alla fall. Så vet ni. 😉

UPDATE
Jag bestämde mig för att det blir för mycket soppa om jag inkluderar även ärtsoppan i min veckomeny. SÅ roligt är det inte att äta soppa. Alltså har jag ätit min egen restsoppa till lunch och så får det bli något annat till middag. Något med lite tuggmotstånd. 😉

[tags]ufo, server, ärtsoppa, regn[/tags]