Allmänt, Foto

Snabb ändring

Det blev en snabb ändring i min planering för arbetsdagen, men det gör inget. Vi flyttade bara ett möte – till december. Jag skyndade mig att klämma in ett annat (oplanerat) möte istället, vilket gjorde att jag missade kafferasten. 😯

Nå, jag har hämtat kaffe att dricka bredvid datorn, så jag klarar mig nog ändå. Det kommer att bli mycket kaffe för mig idag. Jag har stigit upp – helt frivilligt! – klockan fem, för att betala räkningarna. Egentligen var inte grundtanken att göra just det just då, men när jag ändå var uppe och hade gott om tid på morgonen… 🙄

Gammal bild. Vi har snö, men inte SÅ mycket.

Inga planer inför helgen. Jag har mycket jag borde göra, men det betyder inte att det blir gjort. En sak jag slipper göra, är att byta till vinterdäck på bilen, för det gjorde A åt mig igår! Han skulle byta på sin egen bil, och jag tyckte han kunde ta min också när han ändå höll på. Han var väl inte så jättesugen på att göra det, utan knorrade lite grann, men när han väl kom igång tog han båda bilarna. 🙂

[tags]ändring, kaffe, räkningar, vinterdäck[/tags]