Allmänt

Glömde

Jag glömde att tala om hur jag roade mig på lördagskvällen…

Kombinationen färsk lön på kontot + shoppingiver + Internet fick mig att besöka mina favoritshoppingsajter på lördagskvällen. Jag fyllde varukorg efter varukorg, för att sedan tömma dem lika snabbt igen, tills jag plötsligt kom på vad jag verkligen var utan och behövde beställa – på riktigt.

Snabbt sökte jag rätt på exakt de varor jag skulle ha och skyndade mig till kassan. Det hann bara ramla ner lite fler grejer i varukorgen på vägen mot kassan 😉 men jag skyller på att de extra inköpen är jobbkläder. Nu behövs bara lämpliga skor till dem… Skor online är en historia för sig, funkar bäst med sommarmodeller som har ställbara remmar över foten (läs: Hallux valgus-knölen).

[tags]postorder, onlineshopping, jobbkläder[/tags]