Allmänt

Ändrade planer

Eftersom ett stort snöoväder väntas dra in över länet under dagen, har en kurs – som jag egentligen inte skulle gå – blivit inställd. Inställd på platsen där den skulle vara, alltså. Istället körs den via Skype, så jag kan delta i alla fall! 🙂

Jag var och handlade igår, efter en rejäl tupplur och med noggrant skriven handelslista. Det hjälpte inte, jag hade ändå glömt saker när jag kom hem. Nå, jag får fara idag under lunchen istället.

Planen är att jag den kommande helgen antingen blir insnöad eller får besök (om vädret tillåter), så jag har shoppat inför alla eventualiteter. Så länge jag har kattmat, kaffe och cigg hemma klarar jag mig själv. Om jag får besök har jag dessutom laddat upp med matvaror.

Det är lite lustigt, egentligen, hur långt maten räcker när jag ”inte har något att äta” hemma… Jag har ju ändå ätit varje dag?!? Nu har jag skjutit pasta & bacon framför mig hela veckan, men kanske blir det av idag? 😆

UPDATE
Kursen var hela dagen, och den var väldigt intressant! Jag är sprängfylld med nya idéer och vill sätta igång direkt!

[tags]Skype, handla, helgplaner, matsedel[/tags]