Allmänt

Julklappsbekymmer

Eftersom jag har väldigt svårt att komma på vad jag ska önska mig av juniorerna till julklapp, beställer jag mina egna julklappar istället. 😉

Igår ”råkade” jag beställa ett gäng olika parfymer, utan att ha provsniffat en enda av dem!!! 😯 Det blev ingen billig historia, men ändå inte jättedyr. Jag tyckte jag var värd att unna mig lite luktagott, då den parfym jag har (till vardags) håller på att ta slut. Om jag inte gillar någon/ några av dofterna kan jag alltid dumpa dem på B. 😉

I morse passade jag förresten på att klippa pannluggen innan jag for till jobbet. Susade snabbt förbi badrumsspegeln med kökssaxen, och hips vips var luggen kortare. Ingen har märkt något – än – så jag tog inte för mycket den här gången. Det är ju inte alla gånger jag ser ut som en tvångsklippt straffånge när jag fixat luggen själv. 😆

UPDATE
Jag ser att jag missat en liten slinga vid ena örat, men ingen annan har märkt det. Den tofsen ryker när jag kommit hem.

[tags]julklappar, parfym, pannlugg[/tags]